Kotiin levy julkaistu!

07.12.2013

Vihdoinkin tämä päivä on koittanut, että gospel levymme on valmiina ja uunituore levy käsissämme. Niin paljon on mahtunut tähän levyprojektiimme. Olemme mieheni kanssa kuitenkin helpottuneita, että saimme tämän Jumalan tahdon toteutettua ja kiitämme Kaikkivaltiasta siitä, että Hän antoi uskoa ja voimaa, jotta saimme tämän projektin päätökseen. Oli ihana jakaa tämä projekti sekä mieheni kanssa, perheeni ja ystävieni kanssa.

Levyn tekoon ja äänittämiseen liittyy paljon koettelemuksia ja haasteita. Rakas ystäväni ja kälyni lähti Taivaan Kotiin kesken projektin, joten tuntui oikealta omistaa tämä levy Katrille. Hän sanoi aina, että kuunnelkaa Jumalaa ja tehkää Hänen tahtonsa. Älkää ihmisten mielipiteistä välittäkö, sillä niitä on niin paljon kuin on ihmisiä; Jumalan tahto on tärkein.

Laulujen sanat ovat syntyneet Jumalan Pyhän Hengen vaikutuksesta, näin uskon. Ymmärrän, että kaikki eivät voi tätä uskoa/hyväksyä, mutta tämä on minun uskoni. Kuulen laulujen sanat ja kirjaan sanat ylös. Melodiaa en kuule aina tai jos kuulenkin, en aina ymmärrä sitä. Kotiin levyllä kappaleiden nro 1 ja nro 6 melodiat ovat syntyneet juuri näin. Muissa lauluissa melodiat ovat henkilön, joka ei tahdo nimeään julki.

Menimme äänittämään kappaleet, kun kuulin, että joudun suureen leikkaukseen eikä ollut varmuutta siitä, selviänkö takaisin tähän aikaan vai käykö kutsu Taivaan kotiin. Lääkärit eivät myöskään voineet luvata, että voisin operaation jälkeen enää koskaan laulaa. Oli siis kiire mennä studioon, ettei kävisi niin, että Herra nuhtelisi minua Taivaassa, etten ollut saattanut Hänen projektiaan valmiiksi. Äänitimme studiossa työpäivän verran, sillä minulla ei ollut voimia enempään. Ystävämme Jaana oli lupautunut taustavahvistukseksi, joten kiitos Jaanalle!

Rehellisesti voin sanoa, että annoin kaikkeni levyllä. Tiedän, ettei se ole täydellistä, mutta se on rehellistä ja aitoa, sillä tein kaiken Jumalalle ja sillä sydämellä, että Isä voisi käyttää lauluja Pyhän Henkensä kautta muiden ihmisten iloksi, lohdutukseksi, auttamiseksi yms. Vaikeinta oli laulaa "Äidin rukouslaulu", sillä se kertoo meidän kahdesta pojastamme ja siitä, että suurin pyyntöni Jumalalle on se, että hekin saisivat kulkea elämänsä Jumalan tahdossa ja tarkoituksessa. Äidin rukouslaulu onkin omistettu pojillemme.

Kaikilla levyn lauluilla on oma ”tarinansa” ja syy, miksi Herra minua on puhutellut laulujen kautta. Mitään sanoitusta ei ole ns. ”puristettu” tai mietitty, vaan laulujen sanat aivan kuin satavat ylleni; ts. tilanteesta riippumatta alan yhtäkkiä kuulemaan laulua. Joskus on jopa suuri ”kuoro” laulanut edessäni (hengenkuoro) uutta laulua, jonka olen sitten ylöskirjannut. Tämä voi ehkä tuntua oudolta, mutta minulle tämä on Herran armoa.

Tahdon kiittää kaikkia niitä henkilöitä, jotka ovat olleet tässä Jumalan projektissa ja tukeneet ja auttaneet minua ja miestäni; Isä Jumala teitä siunatkoon ja täyttäköön toiveenne Jeesus Kristuksen nimessä!

Ylistyksemme tahdomme antaa Isälle Jumalalle, joka kuljettaa meitä tahtoonsa ja tarkoitukseensa, jos vain annamme Hänen tehdä sen. Kiitetty olkoon Herran nimi Jeesus Kristuksessa ja Pyhässä Hengessä.

Teitä siunaten;

Valma-

PS. Jos tahdot tilata levyn laita minulle sähköpostia osoitteeseen: valman.posti@gmail.com. Levyn hinta on 10 e + postikulut.

 

21.01.2021Ei yhteisiä tapaamisia
29.03.2014Rukous
07.12.2013Kotiin levy julkaistu!
06.09.2015Valma rukouksessa -osio on päivitetty
21.09.2014Äidin rukouslaulu
28.01.2013Psalmi 63
12.09.2012Jeesus on voittaja!
24.09.2011Rukouksen voima
02.04.2011Pysykäämme Sanan totuudessa
08.01.2011Johannes 14:1-31

Siirry arkistoon »