Share |

Ihmeitä Herran kunniaksi

kukkatytt.gif

Tervehdys!

Onko Jumala tehnyt sinulle ihmeen? Oletko saanut elää Jumalan ihmeen todeksi? Oletko saanut rukousvastuksen / vastauksia? Oletko ollut mukana todistamassa Jumalan ihmettä todeksi? Onko Jumala koskettanut sinua johdatuksellaan?

Kerro se myös sivujen lukijoille, jaa se meidän kanssamme Jumalan kunniaksi!

Se voi olla pieni, suuri, järisyttävä tms., kunhan kunnia annetaan Hänelle, jolle se kuuluu, eli Jumalalle.

Rohkaisen kaikkia Jumalan yhteyteen. Hän elää myös tänä päivänä ja vaikuttaa! Jumala tekee tänäänkin ihmeitä elämässämme! Rukouksiimme vastataan! Eikö totta?

Ole todistamassa kanssani Jumalan toiminnasta. Lähetä todistuksesi sähköpostiini joko nimelläsi tai nimimerkillä. Siirrän viestisi mahdollisimman pian kaikille jaettavaksi. 

Ole siis todistamassa Jumalan voimasta kaikkeen maailmaan! Niin hyvä Jumala on!

 

valman.posti@gmail.com

 

IHMEIDEN IHME HERRALTA!

Olin vaimona kokenut, että on aika perheyhteyden ja ajattelin, että olisi ihana mennä kaikki yhdessä syömään ravintolaan, koko perhe, lapset ja heidän kumppanit ja isoäiti.

Puhuin siitä puolisolleni ja kuinka ollakaan, hän oli jotenkin näreissään eikä oikein pitänyt edes ajatuksesta...
No ajattelin, että jos hän etukäteen laskee, paljonko mahtaa maksaa
tämä ravintolakäynti niin sanoin hänelle, että älä ainakaan siitä huoli,
sillä minä maksan koko homman! (niinpä!)
Ja iloitsin etukäteen ajatuksesta lähteä nauttimaan ihanasta ruuasta!
Oman perheeni kanssa!

No vastahakoinen mieheni lähti kanssamme ja haimme myös isoäidin mukaan ja menimme syömään.
Meille jaettiin ruokalistat ja sanoin rohkeasti, että nyt syödäänkin koko repertuaari, alkupaloista jälkiruokaan!
 
Ja me söimme!  Nautittiin oikein hitaasti ja kauan kaikesta hyvästä ja meillä oli tosi hyvä tunnelma ja lämmin yhteys!!  Oli tosi ihanaa yhdessä perheen kanssa!
 
Tuli laskun aika, pyysimme laskun tai minä pyysin ja niin kuin yleensäkin ravintolassa, laskun tulo tuntuu aina kestävän.  No se kesti ja kesti ja sitten jo vanha isoäiti ja nuoriso lähtivätkin autolle ja me jäimme puolison kanssa odottelemaan.
 
Sitten tarjoilija tuli ja sanoi että; nyt on sellainen juttu, että tietokone on mennyt ihan sekaisin, eikä toimi ollenkaan, eikä saada laskua tulostettua eikä mitään mitä sinne on syötetty, että he eivät yksinkertaisesti voi saada meille laskua aikaiseksi. No me siinä ihmettelemään ja sanoimme, että no katsotaan menusta ja laaditaan lasku, kyllä me muistetaan mitä ollaan syöty!   No se ei kuulemma käynyt, tarjoilija sanoi, että nyt on sellainen juttu teille tapahtunut, että he eivät voi laskuttaa ja talo tarjoaa kaiken mitä
olemme syöneet.!!!!! Sanoin ettei voi olla totta!!! Eikö me voida käydä joskus myöhemmin maksamassa tai antaa osoite ja lähetätte laskun?  No se ei nyt käy, talo tarjoaa koko syömisen, olkaa hyvä ja he ovat iloisia jos
nautimme ateriasta ja jos vielä toistekin tulemme????!!!!
Siinä kyllä suut loksahti auki meiltä molemmilta!
 
Sanottiin sitten kiitos kaunis ja päätä pyörittäen lähdimme autoa kohti,
tajusin siinä kävellessämme, että tämä ruokailu oli Isän tahto ja suunnitelma ja koska puoliso oli niin ärtynyt lähtemään syystä tai toisesta yhdessä ja minä Isän tyttärenä sanoin, että minä maksan koko ruokailun, vaikkei niin rahaakaan ollut, niin Isäpä puuttui peliin ja koska Hän omistaa taivaan ja maan rikkaudet ja kaiken mitä meillä ja täällä on, Hän maksaa tyttären ja perheen laskun!!! Hänellä on varaa!!!

Kun tämän tajusin, aloin kiittämään Taivaan Isää ja Herraani ääneen ja puolisolle ja kun pääsimme autoon, oli siinä kaikilla suut auki, eivätkä millään meinanneet uskoa meitä!!  Isoäiti jopa meinasi suutahtaa, että sillä tavalla lähdettiin maksamatta:)
Kun asia oli mennyt kaikille perille, naurettiin kunnolla ja kaikki kyllä kiittivät Herraa ihanasta ruuasta ja ihanasta yhteydestä perheessä,
siinä minä sivusta, alkuun niin kärttyisää puolisoanikin, katselin ja huomasin tyytyväisen ilmeen ja varmasti siellä päässä ajatukset kulki kovaa rataa, mitä tässä oikein oli tapahtunut... hymy jo väreili...
 
Lapset ja minä kiitimme Isää ja oli se vaan niin ihmeellinen tapahtuma,
että enpä ole vastaavaa kuullut!   Miettikää... Isä maksoi kaiken!
 
Oli siinä todistusta elävästä Jumalasta!
 
Ajattelin ja olen puhunutkin, että meidän ei todella tarvitse pelätä mitään tulevaa lopun aikanakaan, sillä meillä on Isä, joka auttaa ja jos meillä on nälkä, Hän vaikka laskee taivaasta meidän keskellemme ruuan!
Niin ihmeellinen Hän on!
 
Minusta tämä on aikamoinen ihme! Ettei meiltä edes huolittu rahaa vaikka mitä olisimme tehneet! Voi että! Vieläkin naurattaa kun ajattelen asiaa, oli se puolison ilme näkemisen arvoinen! Kun ei kerran hän maksanut, niin Isäpä maksoi, koska Hän rakastaa perhettä ja perheyhteyttä!
 
Herrallemme kiitos ylistys ja kunnia yksin ja vain Hänelle!


 
Nimim. Isän tytär; Sharonin kukka

25.9.2009

 

 KASVUN IHME                                                                        

daalia.jpg

Istutin kauniin daalian mukulan purkkiin ja ilmojen lämmettyä siirsin sen ulos. Siitä kasvoi iso, melkein metrin korkuinen, todella kaunis kukka. Ihastelin daaliaa aina ulos katsoessani ja kerran ajattelin, että minä olen sen itse kasvattanut pienestä mukulasta, kunnes mieleeni tulivat sanat ”Jumala antaa kasvun”.

daalia_2.jpg

Istutin myös luumupuun vuosia sitten. Se oli pieni puu, mutta nyt se on kasvanut ja antaa runsaan sadon.

luumupuun_satoa.jpg

Jumala on senkin kasvattanut. Jumala on luonut mehiläiset, jotka luumupuun kukat pölyttivät ja Hän kasvatti siihen kauniit maukkaat luumut.

Hän säät ja ilmat säätää ja tuo lumen ja sateen säilytyspaikoistaan. Hän tuulet nostaa ja myrskyt asettaa. Kuinka taiten Hän on ihmisen suunnitellut, ihmisen, jonka Hän loi omaksi kuvakseen. Kuinka kauniita ovatkaan kukat, jotka Hän loi. Miten ihmeellisesti Hän suunnitteli kasvit ja puut, niin että ne tuottavat ravinnon ihmisille ja eläimille ja täyttävät tehtävänsä maapallolla. Niin monenlaisia ovat eläimet ja kalat, jotka Hän loi lajiensa mukaan. Ihmeellistä ja suurta on kaikki, mitä Jumala loi.   Kuinka suuria ovatkaan Jumalan ihmeet täällä maailmassa. Kaikki ympärillämme on yhtä Jumalan suurta ihmettä. Hänen ovat maat ja meret ja taivas taivaankappaleineen.

kuva_jrvelt.jpg

Avatkaamme silmämme näkemään ja korvamme kuulemaan ja hajuaistimme aistimaan kaikkea sitä kaunista ja ihanaa, minkä Jumala on meidän ympärillemme antanut. Avatkaamme sydämemme ymmärtämään sitä rakkautta, jolla Jumala on meitä rakastanut. Sitä rakkautta, joka johtaa iankaikkiseen elämään ja taivaan kirkkauteen.

Anceliga 5.9.09                                                      

HÄN SÄÄT JA ILMAT SÄÄTÄÄ

Olimme menossa pihatöihin äitini luo. Leikkauksesta toipuvana hän ei itse
vielä kyennyt levittämään multaa, leikkaamaan ruohoa, ym.

Huolestuneena seurasin säätiedotuksia, joka lupaili helteisiä lämpötiloja ja auringon paistetta.

Huolestuneena siksi, että minun lisäkseni toinen lapsistani saa migreenin-tapaisen päänsäryn liian kuumassa ilmassa.

Tänäkin kesänä olen sen jo ehtinyt muutamaan kertaan kokemaan.

Toisaalta emme voineet enää pihan siivousta siirtää, koska sitä oli jouduttu jo siirtämään useamman viikon taloyhtiön maalausurakan vuoksi.

Edellisenä iltana säätiedotus lupasi aurinkoa ja + 28 astetta! Mietin miten
ihmeessä selviämme ilman päänsärkyä ja oksettavaa oloa. Rukoilin, että saisimme "taivaallisen suojan"
tuota päänsärkyä vastaan.
Aamulla ennen lähtöä oli säätiedotus muuttunut: puolipilvistä ja + 25 astetta!
Kiitin Herraa tuosta muutoksesta ja siitä että emme saa päänsärkyä! Pari tuntia
teimme töitä ihanassa auringon paisteessa ja leppeässä tuulessa. Tuttua jomotuksen tunnetta ei tullut koko aikana!

Ei meille kummallekaan!

Kiitin ja ylistin Herraa siitä, että Hän kuuli pyyntöni. Kyllähän Hän tiesi
mitä liian kuuma ilma meille teettäisi. Ei ole niin pientä tai mahdottomalta tuntuvaa asiaa mitä Herra ei
voisi tehdä kun vilpittömästi sitä Häneltä anomme.

Rositha 28.6.2009

 

ELOKUVALIPPU

Halusimme mennä katsomaan elokuvaa nimeltä Postia pappi Jaakobille, mutta minulla ei ollut ylimääräistä rahaa elokuviin juuri silloin. Luulimme, että elokuvan esitys oli jo lopetettu, kun sisareni yllättäen sai kaksi lippua yhden hinnalla ja kävikin ilmi, että elokuvaa vielä esitetään. Sisareni halusi lahjoittaa ilmaisen lipun minulle ja maksaa itse oman lippunsa. Kun hän meni lunastamaan lippuja, sanottiin yllättäen lippuluukulla, että tänään kaikki elokuvaliput maksavat vain 5,50 €. (Normaali hinta oli 9 €.)

Innoissaan sisareni soitti minulle ja kertoi asiasta. Tuntui aivan ihmeelliseltä, mutta näin Herra toimii aivan arkipäivänkin asioissa. Hän antoi minulle ilmaisen lipun sisareni välityksellä ja palkitsi myös hänet edullisella lipun hinnalla.

Kiitos Herralle Hänen armostaan ja kiitos myös sisarelleni lahjasta!

 Nimimerkki "pelastettu"

 

HERRAN KANSSA PUUTARHASSA

Tänään oli aivan ihanan aurinkoinen ja helteinen päivä. Lueskelin puutarhassani hengellistä kirjaa ja kiitin Isää kauniista ilmasta, kukkasista, koiristani. Olin niin kiitollisella mielellä. Kuinka kaunis on Suomen suvi! Olin pessyt pyykkiä, osan olin vienyt jo naurulle kuivumaan, osa oli vielä pesukoneessa.

Jonkin ajan kuluttua kuulin Herran puhuvan minulle: "Valmistaudu sateeseen". Ensin en edes ymmärtänyt, sateeseen? Mitä? Jatkoin lukemistani helteisessä auringon paisteessa. Kuulin taas Herran kehottavan minua: "Valmistaudu sateeseen!" Sitten jo tottelin Häntä, Häntä, joka säät ja ilmat säätää. Kannoin kaikki kesäkalusteiden päällysteet suojaan (naapurit luulivat varmaan, että olin saanut auringonpistoksen), sammutin suihkulähteet ja kannoin päivänvarjot liiteriin. Mitäs vielä? Ai niin, se pyykki! Osa oli jo kuivunut, mutta raskaat pyyhkeet olivat vielä osin märkiä. Jätin ne kuivumaan vielä, sitten kohta haen ne. "Valmistaudu sateeseen, oletko epäuskoinen!" Kuulin jo tutun kehotuksen ja se sai minuun vauhtia. Kun olin tehnyt kaikki valmistelut, todistin itselleni, että kohta sataa; kohta tulee vettä, niin Herra sanoi. Katsoin taivaalle eikä sadetta näkynyt.

Kuuliaisena kuitenkin menin sisätiloihin ja palvelin Herraa musiikin parissa. Kunnes yhtäkkiä; vettä satoi. Pyyhkeet! Ne olivat narulla. Juoksin niin lujaa kuin pääsin keräämään epäuskon pyyhkeet pois. Heti kohta vettä tuli vielä enemmän, taivas antoi tulla täydellä teholla. Ja minä kiitin Jumalaa! Minä kiitin Häntä, joka oli minua armahtanut ja pitänyt minun pyykistäni ja kesäkalusteistani huolen!

Jumala toimii myös arjessa, jos vain kuulemme Häntä. Kun Jeesus kutsuu sinua, pysähdy kuuntelemaan, Hän ei turhaan sinua vaivaa, vaan kaikki on armoa ja rakkautta sinua kohtaan.                                                                     

Valma 12.6.09 -                                                                                         

 all-things-heavenly-jesus-23779303-393-374.gif