Share |

Jyväskylässä

Vietimme Taivaat avautuu tapahtumaa 5.5. - 6.5.2007 Jyväskylässä

Kyseessä oli naistenpäivä, joten naurua ja kikatusta oli ilmassa. Tarkkaa ohjelmaa ei oltu suunniteltu, sillä Taivaan Isälle tahdottiin jättää tilaa. Kaiken kokoontumisen tarkoituksenahan oli yhdessä rukoileminen. Emme olleet tavanneet aikoihin yhtä sisaristamme; emme olleet nähneet kasvoista kasvoihin ainakaan seitsemään vuoteen. Se on pitkä aika se! Mutta kun tapasimme, niin vuosia ei ollutkaan välissä. Saimme joukkoomme myös uuden ihanan sisaren ja iloitsemme hänestä suuresti.

Paljon oli keskusteltavaa ja kuulumisien vaihtoa. Asuinpaikkamme ovat ympäri Suomen maata, joten maantiedekin toi uusia ulottuvuuksia lounaspöytäkeskusteluumme. Lapsien ja lastenlapsien kuulumiset olivat myös keskusteluissa. Kaikki me kuitenkin odotimme, että pääsisimme Herran Jeesuksen eteen yhteiseen rukoukseen. Lounaan jälkeen vierailimme vielä paikallisen seurakunnan kokouksessa.

Rukoushetkemme oli aivan ihana! Tosin, en voi kirjoittaa hetkestä, sillä viivyimme Isän alttarin edessä yli seitsemän tuntia! Se tuntui kuitenkin lyhyeltä ajalta. Todistimme rukousvastauksista, kerroimme Taivaan Isän ihmeistä, kiitimme ja ylistimme Jeesus Kristusta. Mukanamme oli myös rukouspyyntöjä, joita oli pyydetty tuomaan rukoustilaisuuteemme. Saimme kantaa Isän eteen myös kiitosaiheita, se oli riemullista!

Luimme ja tutkimme myös raamattua eli Jumalan Sanaa. Kuinka lohdullisia ovatkaan Jumalan lupaukset lapsilleen!

Olkoon siis teille tiettävä, miehet ja veljet, että Hänen kauttansa julistetaan teille syntien anteeksiantamus ja että jokainen, joka uskoo, tulee Hänessä vanhurskaaksi, vapaaksi kaikesta, mistä te ette voineet Mooseksen lain kautta vanhurskaiksi tulla. Apt.13:38–39

Sunnuntaina kokoonnuimme aamuhartauteen. Eräs sisaristamme oli tuonut soittimen mukanaan, joten meillä oli säestys! Tämä oli kiitosaihe Herralle! Mikkien ja PA-laitteiden toimiviksi saaminen aiheutti päänvaivaa allekirjoittaneelle. Mutta pikasoitto kotiin ja johan saimme kaikki piuhat paikoilleen. Ja ei muuta kuin ylistämään Herraa Jumalaa!

Israel- ja ylistyslaulujen lomassa julistimme Raamatun Sanaa. Kiitimme Isää viikonlopusta ja ihanasta Pyhän Hengen virvoittavasta läsnäolosta. Kuiva erämaa sai vettä juodakseen, taas se jaksaa todistaa ja riemuita. Kuiva erämaa on muuttunut ravinteikkaaksi maaksi.

Kiitos Jeesus Kristukselle!

Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Eivät terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat. En Minä tullut kutsumaan vanhurskaita, vaan syntisiä parannukseen(Luuk.5:31–32)

Saimme lähteä kohti kotimatkaa täynnä rakkautta, riemua, odotusta, uskoa ja toivoa. Olimme pestyt synneistämme ja iloiten suunnistimme kohti uutta Aikaa! Ilon kyyneleiden ja loputtomien haluksien jälkeen luovutimme hotellin avaimet ja erkanimme. Tosin saimme kaikki kutsun rukouskokoukseen Pohjois-Karjalaan tulevana kesänä. Vieläköhän kutsun esittänyt sisar tämän muistanee.

Kiitos kaikille mukana olleille, kiitos Taivaalliselle Isälle, Hänen Pojalleen Jeesus Kristukselle ja Pyhälle Hengelle.

Teitä kaikkia siunaten

Valma-

7.5.2007