Keskustelu

PasiEsirukouspyyntö hädässä28.6.2016 16:04
Rukouspyyntö työpaikan löytymiseen sekä taloudellisen tilanteemme kohenemiseen, että pärjäisimme. Apua asunnon löytymiseen. Jumalan pelastusta uskoon tulemiseen, varjelusta sekä johdatusta ja apua meille." Tv Pasi

Valma -Re: Esirukouspyyntö hädässä3.7.2016 17:21
Johdata heidät pelastukseen Jeesuksen nimessä. Tulkoon Isä Sinun tahtosi ja tarkoituksesi myös tämän perheen ylle. Sinä Sanassasi pyydät tuomaan kaikki huolemme ja ahdistuksemme Sinun eteesi; katso nyt Pasin anontaa ja perhettä; armahda heitä ja lohduta heitä. Pelasta heidät Jeesuksen nimessä ja veressä. Armahda heidän taloudellista tilannettaan ja lähetä apusi heille, älä viivy Jumala, vaan kiirehdi, jotta kiitoksen, ylistyksen ja armosi kautta, he nostavat katseesi Sinuun ja ymmärtäen näkevä Sinun Pyhän valtasuuruutesi ja pelastuksen ainutlaatuisuuden armon Jeesuksen nimessä, amen.

AnneRe: Esirukouspyyntö hädässä13.5.2021 9:38
Pyydän Jeesuksen veren suojaa hyökkäyksien keskellä. Koen olevani uuden tehtävän edessä.
Olen sairaana ja heikkona tällä hetkellä. Jeesus auta!

Valma -Re: Esirukouspyyntö hädässä13.5.2021 22:00
Kiitos Jeesus, että voimme tuoda Annen anonnan sinun alttarisi eteen. Rakas Jeesus, paranna Anne ja voimista häntä. Kätke Anne armoosi ja anna hänelle kaikki hänen syntinsä anteeksi; sitä pyydämme Jeesus Kristuksen nimessä.

Totisesti ylistys kuulokoon Isälle, Pojalle ja Pyhälle hengelle. Voitto on Herran! Tulokoon hänen vapautuksensa Anne sinun yllesi!

Amen-

Birgitta Leila PylvänäinenRe: Esirukouspyyntö hädässä30.10.2021 18:59
Auta Jeesus, että jaksan käydä huomenna suihkussa ja mennä kirkkoon. Olen moni sairas ja voimani ehtyneet, Jeesus auta.

Valma -Re: Esirukouspyyntö hädässä31.10.2021 9:02
Isä Jumala sinua auttakoon Jeesus Kristuksen nimessä, amen.

Birgitta Leila PylvänäinenRe: Esirukouspyyntö hädässä25.11.2021 11:12
Jeesus olen huonosta perheestä, huono äiti, vaimo ja ystävä. Ota minut pois täältä taivaaseen tykösi, Jeesus pelasta koko perhekuntamme.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: