Keskustelu

Kirsi PylkkönenRukous sairaan äidin puolesta18.5.2016 2:14
Rakas Jumala, sinä näet äidin ja hänen vakavan sairauden runteleman elimistön. Sinulla on valta ja voima parantaa sairaita ja tehdä ihmeitä. Nyt nimessäsi pyydän että poistat viimeistä solua myöten tämän sairauden äidin elimistöstä.

AnceligaRe: Rukous sairaan äidin puolesta20.5.2016 0:21
Kiitos Herra, että kuulet Kirstin rukouksen äidin puolesta.
Herra, anna Kirstille voimaa jaksaa ja kosketa äitiä parantavalla kädelläsi. Kiitos, että pidät äidistä huolen. Jeesuksen Kristuksen nimessä, aamen.

Hes. 34:11-12

Sillä näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä itse etsin lampaani ja pidän niistä huolen.
Niinkuin paimen pitää huolen laumastaan, kun hän on lampaittensa keskellä ja ne ovat hajallaan, niin minä pidän huolen lampaistani, ja minä pelastan ne joka paikasta, minne ne ovat hajaantuneet pilvisenä ja pimeänä päivänä.
(Raamattu 1933/38)

VeronikaRe: Rukous sairaan äidin puolesta28.6.2021 19:41
Äiti on kuolemansairas. Herra pelasta hänet ja vie taivaankotiin kun sen aikaa tulee. Että vihollinen ei ryöstä hänen henkeä.

AnceligaRe: Rukous sairaan äidin puolesta29.6.2021 23:24
Herra, me tuomme Veronikan äidin Sinun eteesi ja pyydämme hänelle uskon lahjaa. Herra ilmesty hänelle ja pelasta hänen sielunsa. Herra, anna hänelle Sinun rauhasi ja armosi ja johdata hänet taivaan kotiin. Kiitos Herra, että Sinä olet lähellä koko perhettä ja autat heitä! Kiitos, että Sinun armosi ja rakkautesi riittää kantamaan yli kuoleman. Jeesus Kristuksen nimessä ja veressä, aamen.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: