Keskustelu

SiniRukouspyyntö3.7.2008 23.51
Elämänkumppanini oli 19.6 lonkkaleikkauksessa, josta toipuminen on vasta alullaan ja nyt hänen vasen kätensä meni tunnottomaksi ja sain äsken 6 tunia odotettuani päivystyksessä tiedon, että on verenkiertohäiriö. Sain tavata häntä hetken ja tunnen oloni nyt tosi avuttomaksi,kun en voi olla hänen lähellään ja jakaa hänen tuskaansa, jonka näin hänen silmistään.
Rukoilkaa kanssani, että hän toipuisi ja saisimme jatkaa yhteistä elämäämme.

SiniRukouspyyntö4.7.2008 0.27
Sain juuri tiedon,että hänet on siirretty akuutin neurologian osastolle, koska kyseessä aivoverenkierohäiriö. ja se voi uusiutua. Uni ei tule......

ValmaRe: Rukouspyyntö4.7.2008 11.37
Herra Jeesus Kristus olkoon teidän kanssanne. Antakoon hän teille voimansa!

Kuulkoon Herra sinua hädän päivänä, varjelkoon sinua Jaakobin Jumalan nimi. Hän lähettäköön sinulle avun pyhäköstä ja tukekoon sinua Siionista.
Psalmi 20:1-2

Magda, Dawid ja heidän lapsensa Re: perhe13.1.2024 19.57
Hyvä Herra, kuule rukouksemme Magdan, Davidin ja heidän lastensa puolesta. Nöyrästi pyydämme heille terveyttä ja suojelua Jeesuksen pyhän veren kautta. Siunauksesi ja varallisuutesi tulkoot perheemme päälle ja kaikkien niiden, jotka rukoilevat tällä aikomuksella. Aamen.

AnceligaRe: Rukouspyyntö14.1.2024 20.46
Kiitos Herra, että saamme tuoda Magdan, Dawidin ja heidän lapsensa Sinun alttarillesi. Herra, ole heille armollinen ja auta ja johdata heitä tahtosi mukaan. Kiitos, että Sinulla on hyvä tahto heitä kohtaan ja suunnitelma heidän elämälleen. Kiitos, että siunaat heitä! Jeesus Kristuksen nimessä ja veressä, aamen.

Sillä Herra antaa viisautta, hänen suustansa lähtee tieto ja taito.
Oikeamielisille hänellä on tallella pelastus, kilpi nuhteettomasti vaeltaville,
niin että hän suojaa oikeuden polut ja varjelee hurskaittensa tien.
Sananl. 2:6-8 (Raamattu 1933/38)



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: