Keskustelu

TeijaRukouspyyntö10.3.2024 21.32
Pyytäisin rukousta äitini Irjan puolesta, joka on ollut huonossa kunnossa. Äiti hyökkää ja kiusaa minua paljon. Pyytäisin Jeesuksen parantavaa kosketusta ja pelastusta äidilleni ja että äiti saisi apua.

Pyytäisin rukousta erään vanhemman naisen puolesta, jonka näin sairaalan päivystyksessä viikonloppuna. Nainen ilmeisesti sairasti syöpää. Pyytäisin Jumalan kosketusta, parantumista ja pelastusta tälle naiselle ja lohdutusta hänen miehelleen.

Pyytäisin siunausta, varjelusta ja voittoa Israelille ja että kaikki panttivangit vapautuisivat pian.

Pyytäisin Jeesuksen apua ja kosketusta myös itselleni ja että Jeesus erottaisi minut itselleen ja Pyhälle Hengelle. Pyytäisin Jeesuksen parantavaa kosketusta ja että saisin kokea Jeesuksen erityistä turvaa ja suojaa. Pyydän, että kaiken keskellä saisin kulkea Jumalan tarkassa johdatuksessa ja tahdossa.

Saaronin kukkaRe: Rukouspyyntö12.3.2024 8.35
‭‭Filippiläiskirje 4:6-7 FB38‬‬
[6] Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, [7] ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.

https://bible.com/bible/365/php.4.6.FB38
‭‭Psalmit 27:14 FB38‬‬
[14] Odota Herraa. Ole luja, ja vahva olkoon sinun sydämesi. Odota Herraa.

https://bible.com/bible/365/psa.27.14.FB38

Meidän Herramme on nähnyt ja kuullut kaikki rukousaiheesi nyt ja aina ja ne ovat Hänen edessään. Luota Häneen.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: