Keskustelu

TeijaRukouspyyntö8.1.2024 20.33
Pyytäisin Jeesuksen johdatusta, varjelusta ja siunausta elämään. Pyytäisin Herran apua raha-asioihin. Pyydän, että Herra veisi eteenpäin ja täyttäisi Pyhällä Hengellä. Pyytäisin johdatusta oikean puolison löytymiseen.

Pyytäisin rukousta Israelin puolesta, että Jeesus siunaisi ja varjelisi Israelia ja että kaikki panttivangit vapautuisivat pian.

Rukoileva kollegaRe: Rukouspyyntö9.1.2024 12.42
Pyydän rukousta työkollegani puolesta. Kertoi olevansa ahdistunut ja rukoilimme yhdessä, kerroin Jeesuksesta.
Rukoillaan hänelle pelastusta,rauhaa. Itselleni tarvitsen Herralta viisautta,rauhaa olla hänelle ja toisille kollegoille Kristuksen valona. Voimaa Herralta työhöni

Saaronin kukkaRe: Rukouspyyntö9.1.2024 13.51
Kiitos rakas Jeesus, että vastaat Rukoilevan ja Teijan pyyntöihin!
Kiitos, että olet kuullut ja nähnyt kaikki nämä aiheet ja tapahtumat ja rukoilet aina omiesi puolesta! Sinun vastauksesi ja suunnitelmasi ovat aina parasta mitä voimme saada elämäämme!
Tule Herra ja ilmesty näissä asioissa ja Sinun tahtomallasi tavalla, Aamen❤️

Sirpa Re: Rukouspyyntö18.3.2024 12.09
Pyydän rukousta pojalleni, on lomamatkalla Thaimaassa. Että Jeesus varjelisi,sulkisi ovet kaikelta pahalta ja tarpeettomalta. Ilmesty Jeesus pojalleni,että pelastuisi. Johdata hyvä työpaikka ja uskovia ystäviä.

Saaronin kukkaRe: Rukouspyyntö18.3.2024 12.27
Kiitos Jeesus, että kuljet lastemme rinnalla öin ja päivin. Kiitos että Sinun katseesi kulkee lastemme kaikilla teillä. Olet heidän rinnallaan ja ohjaat oikealle tielle kalliin nimesi tähden Jeesus! Sinun suunnitelmasi olivat todet ja vakaat jo lastemme ollessa äidin kohdussa , silloin jo edessäsi oli lapsen koko tulevaisuus ja toivo. Äidin rukoukset kuullaan ja ne muistetaan, niihin vastataan otollisella ajalla. Kaikki on jo valmiina, älä murehdi älä huolehdi, jokaisella päivällä on omat murheensa. Rukoilemme enkelivartiota pojan ympärille ja tulimuuria. Kiitos Jeesus, että kuulet äidin rukoukset, ne ovat Sinulle niin rakkaita. Olkoon Sirpa ylläsi rauha, yli ymmärryksen oleva rauha, jonka vain Jeesus voi antaa! Hän rakastaa olla mukana meidän jokaisen elämässä, joka hetki! Odotetaan Herraa! Hän tulee! 💝Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: