Keskustelu

Äiti ja tyttäretÄiti ja tytöt oikeassa hädässä! Apua!21.7.2023 15.41
Pyydän Herra kaikkivaltias tunnustekoja ja ihmeitä perheeseeni, pyydän sinun väkevää ja suojaavaa kättäsi yllemme, niin, että hirveä pedofiili, insesti, lasteni hyväksikäyttäjä entinen mieheni ja lasteni isä, ei saisi enää kajota perheeseeni. Anna minulle uusi mies joka on hyvä kristitty ja lapsilleni uusi isä. Anna meille turva ja pelastus. Vie paha pois. Jeesuksen Kristuksen nimessä amen.

AnceligaRe: Äiti ja tytöt oikeassa hädässä! Apua!27.7.2023 16.45
Rakas Taivaallinen Isä! Me tuomme Sinun eteesi äidin ja tyttäret ja pyydämme, että kosketat heitä valtavalla rakkaudellasi ja pyhyydelläsi. Isä armahda heitä ja auta yli tämän raskaan ja vaikean ajan. Anna heille Sinun lohdutuksesi ja turvasi ja enkelivartio kaikille heidän teilleen. Pelasta ne, jotka eivät Sinua vielä tunne. Tätä pyydämme Jeesus Kristuksen nimessä ja veressä. Aamen.

Sillä minä tunnen ajatukseni, jotka minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra: rauhan eikä turmion ajatukset; minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.
Silloin te huudatte minua avuksenne, tulette ja rukoilette minua, ja minä kuulen teitä.
Te etsitte minua ja löydätte minut, kun te etsitte minua kaikesta sydämestänne.
Ja niin minä annan teidän löytää itseni, sanoo Herra, ja minä käännän teidän kohtalonne ja kokoan teidät kaikista kansoista ja kaikista paikoista, joihin olen teidät karkoittanut, sanoo Herra, ja palautan teidät tähän paikkaan, josta minä siirsin teidät pois.
Jer. 29:11-14 (Raamattu 1933/38)Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: