Keskustelu

Maijaliisa HiekkanenKiitos-ja rukousaihe!12.4.2022 10.43
On tosi suuri kiitosaihe, että tänään on 50 vuotta siitä, kun Jeesus löysi minut ja otti laumaansa!
Oli hyvin lämmin päivä 12.4.1972. Mutta se elämän ihme, joka tuona päivänä syntyi, on muistettavin kaikista elämän päivistä! Herra on vienyt läpi kaikkien tuskan tulien ja kärsimysten! Nyt, elämän iltapuolella jo, soi kiitos ja ylistys edelleen. Ja työ jatkuu?
Rukousaihe on myös, että pitkään suunnitellut "uudempien laulujen äänitykset" voisivat toteutua? Kun ne on annettu, työvälineiksi - se haastaa toimimaan! Vielä on työtä, on pelkääviä, ahdistettuja, särjettyjä sydämiä.
Ilosanomaa ei ole kuollut, se on voimassa!

Kiitos teille, jotka koette rukoilla? MInut löytää netistä, nettisvuiltani https://www.elamanlaulu.com/ (joka musiikkipalvelusivusto) Siellä on "retromusiikkia", siis 11 videota vuosien 1978, 1981 äänitteiltä otettua.Maijaliisa Hiekkanen - lauluja 1
https://www.elamanlaulu.com/?page_id=319Maijaliisa Hiekkanen - lauluja 2
https://www.elamanlaulu.com/?page_id=355

Mutta noiden "vanhojen" laulujen perästä on syntynyt iso lista uusia lauluja, 1982 perästä, jotka etsivät nytö polkua ihmisten sydämiin? Ja on aika!

Kiitetty olkoon Herra, Uskollinen Paimenemme, joka pitää huolta jokaisesta joka Hänen turvaa!

Olkaa siunattut - Valma ja te kaikki!

Valma -Re: Kiitos-ja rukousaihe!24.4.2022 1.31
Kiitos Herralle hänen armostaan! Osoittakoon hän sinulle tahtonsa ja tarkoituksensa. Olkoon hänen vapautuksensa sydämessäsi ja iloitse hänen armoteoistaan elämässä. Ilmestyköönn Isän Pyhä tahto. Ole siunattu.

Maijaliisa HiekkanenRe: Kiitos-ja rukousaihe!3.5.2023 11.23
Suuresti ylistettävä on ja olkoon Herramme Jeesus Kristus!

Kun Hyvä Paimen löysi ja otti minut "laumaansa" huhtikuussa 1972 - niin jo yli 51 vuotta Hän on uskollisesti auttanut tiellään. Sanansa mukaan, Johannes 10:27-30. "Eikä kukaan voi ryöstää heitä minun Isäni kädestä."

Armossaan Hän on suonut voimaa palvella Hänen valtakunnassaan.Kaikella sitllä minkä Hän on työvälineiksi antanut. Vielä näin seniori-iässäkin voi laulaa Hänen nimensä kunniaa ja kiitosta. Ja lohtua kanssamatkaajille!


Kun Herra sallii meidän kärsiä ja maistaa ahdistuksia ja koetuksia, niissä me opimme kertomaan ihmisille matalan kynnyksen tasolta. Hänestä! Kuinka Hän kuulee, näkee, auttaa....

Elämän Laulua 50 vuotta - konsertti 16.4.2023. Nyt sen lauluja kunneltavana:

https://www.elamanlaulu.com/?page_id=838

Kaikkia teitä taivastien matkaajia siunaten; rukouksissa yhdessä!
Maijaliisa HiekkanenVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: