Keskustelu

Valma-Esirukouspyyntö28.1.2013 10.54
Hei!

Olen menossa vaativaan leikkaukseen tällä viikolla. Jos koet sydämessäsi, että tahdot olla esirukoilijani, niin Jeesus sinua siitä siunatkoon ja palkitkoon.

"Jumalani, minun voimani, sinulle minä laulan, sillä sinä olet turvani, uskollinen Jumalani." Psalmi 59:18.

RosithaRe: Esirukouspyyntö29.1.2013 8.00
Suljemme sinut rukouksiin ja anomme vahvaa rukousmuuria ympärillesi leikkaukseen. Kiitämme siitä että taivaalliset kädet ohjaavat lääkäreitä ja Pyhän valvova silmä ei sinusta hetkeksikään katsettaan käännä! Ole turvallisella mielellä.
"Sinun turvasi on ikiaikojen Jumala, sinua kannattavat iankaikkiset käsivarret" (5 Moos 33:27)

H-PKRe: Esirukouspyyntö19.1.2015 10.24
Pyydän esirukousta terveyteni puolesta, etenkin suunterveyden puolesta. Toivon myös, että esirukoilette tuleveisuuden työasioiden selviämisestä. Vanhaan työpisteeseen en voi palata työmatkatapaturmien johdosta tapahtuneiden käsivammojen johdosta. Kiitos ja siunausta kaikille! ♥

Valma-Re: Esirukouspyyntö19.1.2015 19.18
Isä Jumala kuulkoon anontasi Jeesus Kristuksen nimessä! Tulkoon Hänen voimansa ja armonsa sinun yllesi ja elämääsi ja voidelkoon Herra sinut ilo-öljyllä ja koskettakoon Vapahtajamme sinua parantavalla armollaan Jeesuksen nimessä näin rukoilemme, amen.

MaijuRe: Esirukouspyyntö1.7.2023 16.28
Rakas Jumala kiitos että autat, laita aviopuolisoni Mika synnintuntoon ja pelasta hänet. Auta tulemaan kaikki valheet ilmi. Sido kaikki synti mikä estää häntä tulemasta uskoon. Kiitos että vaikutat tekemisiimme ja tahtoomme. Laita mieheni veli synnintuntoon ja Pelasta hänet. Jeesuksen nimessä, Aamen.

:

Sirpa Re: Esirukouspyyntö2.7.2023 10.46
Pyydän,että Jeesus vapauttaisi unettomuudesta ja voisin nukkua ilman lääkettä. Voimia että saisin ylipainon pois, että Diabetes ei puhkeaisi. Uniapneaan, väsymykseen,keskittymiskykyyn,muistiin, asunto- talousasiaan apua ja johdatusta Jeesus kosketa ja johdata.

AnceligaRe: Esirukouspyyntö21.7.2023 12.35
Herra, me tuomme Maijun ja Sirpan Sinun eteesi ja pyydämme, että autat heitä ja vastaat heidän rukouksiinsa. Herra, ole heille armollinen ja anna vapautus, pelastus ja parantuminen. Tätä pyydämme Jeesus Kristuksen nimessä ja veressä. Aamen.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: