Keskustelu

Saaronin kukka❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤13.3.2021 15.37
Hei,
Tämän otsikon alle, voimme itsekukin laittaa esirukousaiheita meille kaikille rukoiltavaksi, mm. suomen tapahtumista, hallituksen ja eduskunnan puolesta, maailman ja muiden maiden ajankohtaiset tapahtumat, katastrofit, epidemiat, kuten tämän koronapandemian puolesta. Mikä ikinä koskettaa maailman asioista sydäntäsi nyt ja Herra sinulle aiheita antaa, niin laita tämän otsikon alle. Rukoillaan niitä yhdessä!! 💥🙏❤ Ollaan rohkeita ja pyydetään Isältä suuria!! 🥰

Saaronin kukkaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤13.3.2021 15.42
Rukoillaan ja anotaan Herralta, että Hän suojelee ja varjelee meidät koronalta ja hävittää tämän taudin maapallolta. Rukoillaan myös, että Herra antaisi viisauden suomalaisille rokotekehittelijöille kehittää turvallisen ja tehokkaan rokotteen yllättäen ja pikaisesti. Amen 🥰

Saaronin kukkaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤14.3.2021 18.59
Herra, tulen eteesi ja tuon Iranin kansan ja päättäjät ja iranin kristityt eteesi. Rukoilen oi Herra, ole armollinen ja säästä kansasi tämän Iranin kansan keskellä, mitä ikinä tapahtuukin. Valmista heidät, jotka eivät vielä tunne Sinua! Puhu päättäjien sydämille iranissa ja rohkaise heitä tekemään Sinun mielesi mukaisia päätöksiä. Varjele kansaasi Israelia, jota myös Iran uhkaa vakavasti. Kuule rukoukseni oi Herra💗

Valma -Re: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤16.3.2021 18.31
Kiitos Jeesus, että saamme julistaa sinun rauhaasi Suomen ja koko maanpiirin ylle. Totisesti sinulla on kaikki tiedossasi, sinä valvot ja armossasi autat ihmislasta.

Totisesti rakas Jeesuksemme, kosketa meitä hyvyydelläsi ja nosta meidät, jotta voimme palvoa ja ylistää sinun nimeäsi.

Rakas Jumalamme, kiitos, että voimme levätä sinussa, me olemme turvassa sinun kanssasi. Vaikka myrskyt ja pimeys uhkaavat meitä, huudamme sinua avuksemme rakas Mestarimme ja heti sinä tulet; sinä olet heti meidän apumme.

Levollisena ja kiitollisena sinun armostasi, me voimme turvata sinuun Ikiaikojen Jumala, rakas Armontuojamme, amen.

Saaronin kukkaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤17.3.2021 12.29
Rakas Jumala, tuomme KAIKKI nuoret huumeiden ja päihteiden käyttäjät eteesi, koko suomessa ja anomme, armahda ja vapauta, kohtaa ja pelasta !! Vain Sinä Herra voit!
PALJASTA huumekauppiaat koko maailmassa, paljasta pimeys! 🙏

Saaronin kukkaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤25.3.2021 10.38
Herra tuomme eteesi Nigerian, jossa Poco Harum järjestö tappaa kristittyjä!! Armahda ja auta Herra heitä, kannamme heidät kaikki eteesi, ole heille heidän turvansa nyt ja tulimuuri heidän ympärillään! Varjele heitä heidän kaikilla teillään.! Kun he huutavat Sinua avuksensa, niin vastaa Herra heille ja auta! Amen❤ psalmi 91

Saaronin kukkaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤11.5.2021 21.39
Rakas Taivaallinen Isä, Israelin Jumala ja meidän Herramme, auta nyt kansaasi ja maatasi Israelia kaikella mahdollisella tavalla. Lähetä enkelisotajoukkosi varjelemaan ja suojelemaan Israelin maan rajoja ja kansaa ja silmäterääsi. Rukoilemme rauhaa Jerusalemin ylle. Tapahtukoon tahtosi.Amen❤

RosithaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤12.5.2021 7.14
Totisesti Herra, yhdyn koko sydämestäni tähän rukoukseen! Rukoilemme pelastusta Israelin kansalle sekä palestiinalaisille. Kuule Taivaallinen Isä rukous maasi ja kansasi puolesta. Amen

AnneRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤6.6.2021 1.37
Maailman nälkäänäkevien, kodittomien, vainottujen, vangittujen, pahoinpideltyjen, sorrettujen, orpojen, leskien, muukalaisten, köyhien ja sairaiden puolesta.

Saaronin kukkaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤6.6.2021 22.06
Aamen, totisesti aamen🙏🙏🙏❤

Valma -Re: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤21.6.2021 18.35
Isä Jumala siunatkoon meitä kaikkia Juhannus viikolla ja Juhannuksen aikaan. Antakoon hän meille kaikille armon ja laupeutensa rakkaan Pyhän Poikansa Jeesus Kristuksen nimessä, amen.

RosithaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤9.8.2021 7.56
Rakas Taivaallinen Isä. Koulut ja esikoulut alkavat tällä viikolla. Siunaa jokaista pientä esikoululaista ja jokaista pientä ja isoa koululaista. Varjele kaikkien koulumatkat, anna enkeleitä turvaksi jokaiselle. Isä, tuomme eteesi koulukiusaamisen. Puutu vahvalla käsivarrellasi tähän ongelmaan. Kosketa jokaista kiusaajaa, armahda heitä ja muuta heidän sydämensä. Tuon Herra eteesi vielä oman lapsenlapseni, joka aloittaa oman koulutaipaleensa. Siunaa häntä, anna voimia tuleviin haasteisiin.

Valma -Re: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤9.11.2021 1.08
Isä Rakas, tuomme huolemme Bosnia- Hertsegovinan puolesta. Armahda tuota kansaa sodan kauhuilta. Pelastusta anomme ja kaikkinaista viisautta ja rauhaa Jeesuksen Kristuksen nimessä, amen.

AnceligaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤24.2.2022 23.35
Herra, me tuomme Ugrainan kansan sinun eteesi ja pyydämme, että Sinä armahdat heitä suuressa armossasi. Anna heille voimaa kestää ja auta heitä sodan keskellä. Herra vahvista heidän uskoaan ja pelasta ne, jotka eivät Sinua vielä tunne.

Herra me ylistämme Sinun nimeäsi! Sinä olet korkein kuningas, Herra Sebaot ja Sinulla on valta taivaassa ja maan päällä. Kaikki on alistettu Sinun jalkojesi alle, myös Putinin toimet. Kiitos, että estät hänen suunnitelmansa. Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä, aamen.

Valma -Re: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤4.3.2022 11.36
Kiitos Herra Zebaot, Israelin Pyhä Jumala, että sinä olet keskellämme sodankin kauhuissa. Kiitos, että voimme tuoda pelkomme ja ahdistuksemme sinulle ja sinä kuulet rakkaudellasi. Kiitos, että sinä lohdutat ja autat.

Rakas Jeesus, tuomme Ukrainan kansan ja kaikki sotilaat ja heidän perheensä sinun eteesi ja anomme armoasi ja ihmetekojasi. Herra, sinä olet oikeudenmukaisuuden Herra ja sinä jaat kullekin sen mukaan, mikä on sinun tahtosi. Sanasi voimalla sinun tahtosi tapahtuu sinun ajassasi ja tarkoituksesi mukaan.

Anna meille rohkea sydän ja rukouksen voima, jotta toivossa ja uskossa rukoilemme rauhan ja pelastuksen puolesta. Sinulla Jumala on kaikki valta, kaikki voima ja kaikki hallinta koko maanpiirillä ja Taivaassa ja se ei ole pientä! Kukaan ei ole sinun ylitsesi, kukaan ei ole sinun vertaisesi ?ei kukaan!

Kiitos Jumalamme Jeesus Kristuksessa ja Pyhässä Hengessä!

Siunatkoon Herramme teitä kaikkia, olkoon hänen rakkautensa ja armonsa teillä ja hänen Pyhä sinettinsä teidän sydämissänne. Kuuluttakaa kaikelle kansalle, että Jeesus on voittaja ja hallitsija. Hän on kaikki, kaikessa, kaikkialla ja kaikkivaltias Pyhä Israelin Jumala! Amen.

Saaronin kukka 🌸Re: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤20.6.2022 21.34
Kiitos Herra Sebaot, että sodit viattomien lasten puolesta!!
Kiitos, että Floridassa jäi kiinni 56 pedofiilia!
Sinä sen Herra teit!
Kiitos, että tämä ei jää tähän vaan olet kuullut rukouksemme ja otat nämä pimeyden tekijät kiinni!
Myös kokaiinia jäi miljoonien lasti kiinni jälleen, kiitos Isä!
Olet ihmeellinen ja Suuri Väkevä Jumala!
Hallelujah Aamen ! 🙌 💟

RosithaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤21.6.2022 7.32
Totisesti! Ylistys ja kiitos Herralle!

"Sä suuri oot, Herra suurten ihmeiden!
Sinun vertais ei oo, ei vertaistasi oo.."

JouniRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤20.5.2023 15.30
Kiitos Jeesus,

Jeesuksen nimessä polveni ja jalkani paranevat

täysin terveeksi, joilla palvella Herra minun Jumalaani

mahdollisimman hyvin.

Kiitos Jeesus,

Aamen

seppo johannes ensioRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤11.11.2023 12.34
Haluaisin eroon mitä ovat ulkopuolella yhteisöstä: "Seppo Johannes Ensio"/"Jumala Jeesus Kristus Pyhä Henki Enkelit! "Auttakaa!"

JouniRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤11.11.2023 12.39
Kiitos Jeesus,

Jeesuksen niemessä, auta Jeesus

Seppoa, Herran Tahdon mukaan.

Kiitos Jeesus,

Aamen

PoikaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤15.11.2023 11.17
Kiitos Jeesus,

Jeesuksen nimessä, Jeesuksen armosta ,isäni, äitini ja minä paranemme täysin terveeksi.

Talous- ja raha-asiamme tulevat täysin kuntoon. Taivaan Isän enkelit palvelevat meitä ja

meidän omaisuutemme korjaavat ja huoltavat kuntoon ja puutteemme täydentävät ja suojelevat meitä ja

meidän omaisuuttamme.

Kiitos Jeesus,

Aamen

...Re: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤4.3.2024 12.15
"PRAYING ON SIDE USING TIME REALLY CORRECT AND WELL SAYING: in topics/topics - topics as if I were asking if there is room for the crowd at least - for those staying in EU countries says "Judah-Ephraim in the World will return to Israel/the land of Israel" as the agent - even in one city, Finland represented, Russia - Including the great period of the universe, for me too, I am penniless and without property!/also my mother and her family background and what I have to think about God Leading Me; ... My mother: Help! (as a deceased person)! From the Father of Lights, we ask for the favors of Jesus Christ, God, the Holy Spirit, Angels"

kiitosRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤5.3.2024 3.41
Jokaiselle viimeisiä hetkiään elävälle niin selkeä pelastuskutsu, ettei siitä voi erehtyä.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: