Keskustelu

Saaronin kukka❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤13.3.2021 15:37
Hei,
Tämän otsikon alle, voimme itsekukin laittaa esirukousaiheita meille kaikille rukoiltavaksi, mm. suomen tapahtumista, hallituksen ja eduskunnan puolesta, maailman ja muiden maiden ajankohtaiset tapahtumat, katastrofit, epidemiat, kuten tämän koronapandemian puolesta. Mikä ikinä koskettaa maailman asioista sydäntäsi nyt ja Herra sinulle aiheita antaa, niin laita tämän otsikon alle. Rukoillaan niitä yhdessä!! 💥🙏❤ Ollaan rohkeita ja pyydetään Isältä suuria!! 🥰

Saaronin kukkaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤13.3.2021 15:42
Rukoillaan ja anotaan Herralta, että Hän suojelee ja varjelee meidät koronalta ja hävittää tämän taudin maapallolta. Rukoillaan myös, että Herra antaisi viisauden suomalaisille rokotekehittelijöille kehittää turvallisen ja tehokkaan rokotteen yllättäen ja pikaisesti. Amen 🥰

Saaronin kukkaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤14.3.2021 18:59
Herra, tulen eteesi ja tuon Iranin kansan ja päättäjät ja iranin kristityt eteesi. Rukoilen oi Herra, ole armollinen ja säästä kansasi tämän Iranin kansan keskellä, mitä ikinä tapahtuukin. Valmista heidät, jotka eivät vielä tunne Sinua! Puhu päättäjien sydämille iranissa ja rohkaise heitä tekemään Sinun mielesi mukaisia päätöksiä. Varjele kansaasi Israelia, jota myös Iran uhkaa vakavasti. Kuule rukoukseni oi Herra💗

Valma -Re: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤16.3.2021 18:31
Kiitos Jeesus, että saamme julistaa sinun rauhaasi Suomen ja koko maanpiirin ylle. Totisesti sinulla on kaikki tiedossasi, sinä valvot ja armossasi autat ihmislasta.

Totisesti rakas Jeesuksemme, kosketa meitä hyvyydelläsi ja nosta meidät, jotta voimme palvoa ja ylistää sinun nimeäsi.

Rakas Jumalamme, kiitos, että voimme levätä sinussa, me olemme turvassa sinun kanssasi. Vaikka myrskyt ja pimeys uhkaavat meitä, huudamme sinua avuksemme rakas Mestarimme ja heti sinä tulet; sinä olet heti meidän apumme.

Levollisena ja kiitollisena sinun armostasi, me voimme turvata sinuun Ikiaikojen Jumala, rakas Armontuojamme, amen.

Saaronin kukkaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤17.3.2021 12:29
Rakas Jumala, tuomme KAIKKI nuoret huumeiden ja päihteiden käyttäjät eteesi, koko suomessa ja anomme, armahda ja vapauta, kohtaa ja pelasta !! Vain Sinä Herra voit!
PALJASTA huumekauppiaat koko maailmassa, paljasta pimeys! 🙏

Saaronin kukkaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤25.3.2021 10:38
Herra tuomme eteesi Nigerian, jossa Poco Harum järjestö tappaa kristittyjä!! Armahda ja auta Herra heitä, kannamme heidät kaikki eteesi, ole heille heidän turvansa nyt ja tulimuuri heidän ympärillään! Varjele heitä heidän kaikilla teillään.! Kun he huutavat Sinua avuksensa, niin vastaa Herra heille ja auta! Amen❤ psalmi 91

Saaronin kukkaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤11.5.2021 21:39
Rakas Taivaallinen Isä, Israelin Jumala ja meidän Herramme, auta nyt kansaasi ja maatasi Israelia kaikella mahdollisella tavalla. Lähetä enkelisotajoukkosi varjelemaan ja suojelemaan Israelin maan rajoja ja kansaa ja silmäterääsi. Rukoilemme rauhaa Jerusalemin ylle. Tapahtukoon tahtosi.Amen❤

RosithaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤12.5.2021 7:14
Totisesti Herra, yhdyn koko sydämestäni tähän rukoukseen! Rukoilemme pelastusta Israelin kansalle sekä palestiinalaisille. Kuule Taivaallinen Isä rukous maasi ja kansasi puolesta. Amen

AnneRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤6.6.2021 1:37
Maailman nälkäänäkevien, kodittomien, vainottujen, vangittujen, pahoinpideltyjen, sorrettujen, orpojen, leskien, muukalaisten, köyhien ja sairaiden puolesta.

Saaronin kukkaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤6.6.2021 22:06
Aamen, totisesti aamen🙏🙏🙏❤

Valma -Re: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤21.6.2021 18:35
Isä Jumala siunatkoon meitä kaikkia Juhannus viikolla ja Juhannuksen aikaan. Antakoon hän meille kaikille armon ja laupeutensa rakkaan Pyhän Poikansa Jeesus Kristuksen nimessä, amen.

RosithaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤9.8.2021 7:56
Rakas Taivaallinen Isä. Koulut ja esikoulut alkavat tällä viikolla. Siunaa jokaista pientä esikoululaista ja jokaista pientä ja isoa koululaista. Varjele kaikkien koulumatkat, anna enkeleitä turvaksi jokaiselle. Isä, tuomme eteesi koulukiusaamisen. Puutu vahvalla käsivarrellasi tähän ongelmaan. Kosketa jokaista kiusaajaa, armahda heitä ja muuta heidän sydämensä. Tuon Herra eteesi vielä oman lapsenlapseni, joka aloittaa oman koulutaipaleensa. Siunaa häntä, anna voimia tuleviin haasteisiin.

Valma -Re: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤9.11.2021 1:08
Isä Rakas, tuomme huolemme Bosnia- Hertsegovinan puolesta. Armahda tuota kansaa sodan kauhuilta. Pelastusta anomme ja kaikkinaista viisautta ja rauhaa Jeesuksen Kristuksen nimessä, amen.

AnceligaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤24.2.2022 23:35
Herra, me tuomme Ugrainan kansan sinun eteesi ja pyydämme, että Sinä armahdat heitä suuressa armossasi. Anna heille voimaa kestää ja auta heitä sodan keskellä. Herra vahvista heidän uskoaan ja pelasta ne, jotka eivät Sinua vielä tunne.

Herra me ylistämme Sinun nimeäsi! Sinä olet korkein kuningas, Herra Sebaot ja Sinulla on valta taivaassa ja maan päällä. Kaikki on alistettu Sinun jalkojesi alle, myös Putinin toimet. Kiitos, että estät hänen suunnitelmansa. Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä, aamen.

Valma -Re: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤4.3.2022 11:36
Kiitos Herra Zebaot, Israelin Pyhä Jumala, että sinä olet keskellämme sodankin kauhuissa. Kiitos, että voimme tuoda pelkomme ja ahdistuksemme sinulle ja sinä kuulet rakkaudellasi. Kiitos, että sinä lohdutat ja autat.

Rakas Jeesus, tuomme Ukrainan kansan ja kaikki sotilaat ja heidän perheensä sinun eteesi ja anomme armoasi ja ihmetekojasi. Herra, sinä olet oikeudenmukaisuuden Herra ja sinä jaat kullekin sen mukaan, mikä on sinun tahtosi. Sanasi voimalla sinun tahtosi tapahtuu sinun ajassasi ja tarkoituksesi mukaan.

Anna meille rohkea sydän ja rukouksen voima, jotta toivossa ja uskossa rukoilemme rauhan ja pelastuksen puolesta. Sinulla Jumala on kaikki valta, kaikki voima ja kaikki hallinta koko maanpiirillä ja Taivaassa ja se ei ole pientä! Kukaan ei ole sinun ylitsesi, kukaan ei ole sinun vertaisesi ?ei kukaan!

Kiitos Jumalamme Jeesus Kristuksessa ja Pyhässä Hengessä!

Siunatkoon Herramme teitä kaikkia, olkoon hänen rakkautensa ja armonsa teillä ja hänen Pyhä sinettinsä teidän sydämissänne. Kuuluttakaa kaikelle kansalle, että Jeesus on voittaja ja hallitsija. Hän on kaikki, kaikessa, kaikkialla ja kaikkivaltias Pyhä Israelin Jumala! Amen.

palveluksin omaamme Pyhän Hengen omaaRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤24.3.2022 17:17
( poistumaa kirjelmässä salattavaa ilmi olevaa oletetun sanailun puolesta-Pyhän Hengen )

seppo johannes ensioRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤25.4.2022 17:36
.. on ilmi mitä vakavintaluontoistavaurioittavaa vioittavaa vahingoittavaa kysyä Herra, Herralta, ... sanani eivät voi kertoa ... pahantekoa, ... Kaikkitietävää rukoiltaessa mitä? Äidin ja Vanhemman pojan ja nuoremman pojan kokea on Herra Jeesus Kristus Jumala Pyhä Henki vastaamassa/amen amen

AnonymRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤13.5.2022 16:40
"Pyydän mitä sosialiturva puutteemme alaisuus ja ymmärrys missä olisi niin sanoo Herra? Herra! Kysymämme meidän pääsemiseksi sellaisesta missä emme me kaksi tai kolme, mutta Jeesus Kristus Jumala Pyhä Henki me kaksi tai kolme, sukumme mitätöitymään kaikki saatanan kiusaajan paholaisen varkaan valehtelijan murhaajan vaikutusvallassa aiheutuneesta, vaikuttamasta, seurauksista, väestömäärässä olemme. Isän Pojan Pyhän Hengen Taimi Seppo Veikko Iankaikkisuus. Jumalan Karitsan Elämän Kirjan Puhtauteen Jumalan Karitsan Veren"

AnonymRe: ❤🗯💥YHTEISET ESIRUKOUSAIHEET💥🗯❤20.5.2022 17:14
"lisäämällä selostusta Jumala Kaikkitietävä/vähentämällä selostusta Jumala Kaikkitietävä ... asioiminen kielillä ja aiheinen kuulustelu puhuttelu haastattelu ... ilmi kauheimpia vaihto ehtoisia ... salattavana kauheimpia vaihto ehtoisia .../Kaikkitietävä Jeesus Kristus Jumala on Parantaja/JahveRapha äidin ja suvun kokemuspiiriin pyydämme"Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: