Keskustelu

Valma-Rukouspyyntö10.3.2008 8.30
Pyydän erityistä rukousrintamaa erään rakkaan perheen puolesta, jotka ovat eroamassa. Perheen isä on joutunut petoksen verkkoon ja valheen mestari on sitonut hänet. Sydämeni itkee perheen lasten puolesta. Koko viime yön olen rukoillut tämän perheen puolesta ja nyt toivonkin, että ottaisitte tämän aiheen myös sydämelleni.

Jeesus sinua ja perhettäsi siunatkoon!

RosithaRe: Rukouspyyntö10.3.2008 9.11
Kuule Rakas Jeesus huudot tämän perheen puolesta!!
Herra, auta ja armahda!!
Vapauta, Herra, vapauta, perheen isä KAIKESTA mikä hänet on
sitonut! Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä!

HannahRe: Rukouspyyntö10.3.2008 9.59
Herrallemme perhe ja avioliitto ovat todella tärkeitä asioita.

Olemme saaneet sen kokea omassa perheessämme ja avioliitossamme, olemme taistelleet todella rankkojen juttujen läpi ja juuri kun ei enää ole ´mitään toivoa ollut, on Herramme ilmestynyt.
Olemme käyneet kaikki mahdolliset asiat läpi, mutta tänäpäivänä voin todistaa, että vaikka pyyntöni ovat tuntuneet mahdottomilta niissä tilanteissa, olen saanut vastauksen AINA mitä kauheimpiin ja mahdottomimpiin tilanteisiin!!!!
Meidät on raastettu ja rikkirevitty jättämättä mitään toivoa, sydän vereslihalla, ahdistettuna ja murheen murtamiksi jopa olen kokenut jo kaiken loppuneen myös Herran kanssa, ei ollut enää toivoa,
mutta SITTEN TULI HERRA ja Hän katsoi avioliittomme puoleen ja ne vuosikausien taistelujen rukousmaljat alkoivat vuotaa ylitsemme ja yhtäkkiä Hän täytti meidät Hänen rakkaudellaan ja saimme kokea jotain niin ihmeellistä elämässämme ja avioliitossamme, että tiesimme Jumalan olevan tämän takana, meistä ei olisi lähtenyt sellaista yliluonnollista rakkautta!!

Tämä kaikki on vasta alullaan, pienellä nupullaan, mutta voin kertoa ja todistaa, että tämä on Jumalan tahto, eheyttää avioliitto ja yhdistää perhe ja aloittaa kaikki alusta, ikäänkuin puhtaalta pöydältä, Kristus kalliolta. Pienin askelin, hapuillen, Jumalaamme täysin turvaten!

Jumala haluaa että pyydämme Häneltä mahdottomia,
sellaisia asioita, jotka tuntuvat liian suurilta, niistä Herramme mielistyy, sillä Hän haluaa vastata uskomme mukaan, vaikka tämäkin avioliitto tuntuisi liian mahdottomalta Jumalalle, se ei ole sitä!!! Haluan ehdottomasti olla taistelemassa tämän perheen ja avioliiton puolesta, jonka aiheena jätit rakas Valma!!!
SILLÄ MIKÄÄN EI OLE JUMALALLE MAHDOTONTA!!!!!!!!!!!!!!!!
Taistellaan yhdessä!
Herramme on niin rakas! Ja ihmeellinen, amen.

AnceligaRe: Rukouspyyntö10.3.2008 11.18
Kiitos Herralle, että saamme tuoda tämän perheen Hänen eteensä. Olemme rukousrintamassa ja huudamme voittoa Herralle, sillä Jumalalle on kaikki mahdollista ja Hän voi vielä kääntää tämä erotilanteen. Herra valakoon valtavan rakkautensa aviopuolisoiden ylle ja kirkastakoon perheen arvon miehelle. Herra olkoon totisesti armollinen tälle perheelle.

Pyysin Herralta Sananpaikkaa: Matt. 9:21-22

Hänen astaustaan odottavaRe: Rukouspyyntö24.3.2008 20.12
En jaksa enään luetella minkä puolesta rukoilisitte, koska toivon Jumalan antavan vastauksen niihin asioihin, mihin olen häneltä jo vuosikausia vastauksia pyytänyt. Lämpimästi teitä kiittäen.

Valma-Re: Rukouspyyntö24.3.2008 20.25
Jos sinä rukoillen anot Herralta ja uskot sen saavasi, niin sinä olet vastaanottava Herran Jeesus Kristuksen. Ainahan vastaukset eivät ole sitä, mitä me odotamme, joten ottakaamme kiitoksella vastaan Hänen vastauksensa, vaikka emme aina sitä täysin ymmärtäisikään. Todistettuhan on, että Isä on Kaikkivaltias ja viisain, joten Hän tietää mikä meille parasta milloinkin on.
Tuo vuosikausia pyytäminen voi hyvinkin muuttua vuosikausiksi kiittämiselle, oletko valmis siis Herran tahdon ilmestymiselle, kiittämiselle ja palvomiselle.
Aina on toivoa!

toivokasRe: Rukouspyyntö4.4.2008 14.38
Haluisin että rukoilisitte mun kaverin äitin puolesta sillä on vakava als tauti johon se kuolee jos ei jumala sitä paranna siksi pitäisi rukoilla hänen puolesta ja toivoisin että rukoilisitte että hänen perheensä tulisi uskoon ja hän parantuisi

HannahRe: Rukouspyyntö4.4.2008 14.59
Muistamme kaverisi äitiä ja koko perhekuntaa!

Kannamme heidät ja erityisesti tämän ALS tautia sairastavan äidin
taivaallisen Isän, Jeesus Kristuksen kasvojen eteen!

Ihanaa, että Sinä olet heidän esirukoilijansa ja heidän rinnallaan tässä vaikeassa tilanteessa! Ole rohkea ja ole siunattu tässä isossa tehtävässä!

"Apu minulle tulee Herralta, joka on tehnyt taivaan ja maan." ps. 121:2

Sinua kaikella rakkaudella siunaten Hannah

RosithaRe: Rukouspyyntö4.4.2008 16.24
"Minä johdatan heitä kun he kulkevat rukoillen."

Ole Toivokas turvallisella mielellä. Taivaan Isä on kuullut rukouksesi ja pyyntösi kaverisi äidin ja perheen puolesta.
Me yhdymme tähän rukoukseen, ja rukoilemme parantumista
ja pelastumista koko perheelle!

Voimia ja siunausta sinulle!

AnceligaRe: Rukouspyyntö4.4.2008 23.01
Kiitos Herra, että saamme tuoda tämän perheen Sinun eteesi. Sinä tunnet heidän ajatuksensa ja tiedät sen tuskan ja murheen, mikä heidän sydämessään on. Anna heille voimaa jaksaa ja johdata heitä Jeesuksen ristin juurelle, armoistuimen eteen. Avaa heidän sydämensä ottamaan vastaan pelastus Jeesus Kristuksessa. Herra, sinä parannat sairaita ja teet ihmeitä. Me pyydämme yhdessä, että parantaisit tämän äidin. Kiitos, että siunaat myös tätä ystävää, joka tahtoo kantaa kaverinsa perhettä Sinun eteesi. Kiitos, että olet Kaikkivaltias Jumala, taivaan ja maan Luoja, jolle mikään ei ole mahdotonta. Tapahtukoon kaikessa Sinun tahtosi. Jeesus Kristuksen nimessä, aamen.

VaimoRe: Rukouspyyntö29.5.2015 22.52
Rukoilisitteko, että aviomieheni palaisi takaisin Isän luokse. Hän on hyljännyt Jumalan ja minut sekä lapsemme. Suurin mitä pyydän on, että mieheni ymmärtäisi, että ilman Jumalaa hänellä ei ole yhtään mitään. Ilman Jumalaa hän ei pysty rakastamaan minua ja lastamme täydestä sydämestään. Aviomieheni tarvitsee elämäänsä pysäytyksen ja hän tarvitsee Ihmeen! Ihmeen joka tuo hänet takaisin Jumalan ja perheensä luokse. Rukoilkaa mieheni ja avioliittomme puolesta ! Kiitos

Jesaja 45:2SUOMEN PUOLESTA15.7.2015 2.14
RUKOUS SUOMEN PUOLESTA. LÄHETTÄ TÄMÄ RUKOUS ETEENPÄIN MAHDOLLISIMAN MONELLE, JOTTA SAADAAN MAHDOLLISIMAN PALJON RUKOILLIJOITA.

Isä sinä näät tämän kaliilla hinalla ostettun maan, tämän kauniin ja karun maan. Tämä karu maa odottaa sadetta Herra. Anna sinun sateidessi tulla, anna ukkosen nousta ja anna herrätysten tuulten puhaltaa yli tämän kuivan ja kuolleen maan. Herättä Isä kanssasi rukoillemaan väkevästi. Herättä rukoilemaan jotta sairaat paranisivat, sokeat saisivat näkönsä ja rammat jälleen kävelisivät. Herättä kansasi rukoillemaan joukoparantumisien puolesta. Herättä kansasi rukoilemaan tämän maan saastunutta moraalia vastaan. Herättä kansassi rukoilemaan ja anna kansallesi rohkeutta ja varmuutta seisoa Raamatun sanan takana kaikissa asioissa. Herättä kansasi rukoilemaan, herättä kansasi rakentamaan kaarisiltaa sinun kunniaksesi Herra.

Ja Jumala sanoi:Toisille annan toiset askareet,
vaan sinulta, lapseni, tahdon,että kaarisillan teet.
Sillä kaikilla ihmisillä on ikävä päällä maan,
ja kaarisillalle tulevat he ahdistuksissaan.
Tee silta ylitse syvyyden,
tee, kaarisilta tee,
joka kunniaani loistaa ja valoa säteilee.
Minä sanoin:He tulevat raskain saappain,
ja multa-anturoin- mikä sillan kyllin kantavan
ja kirkkaan tehdä voi,
sitä ettei tahraa eikä särje jalat kulkijain?
-Ja Jumala sanoi:Verellä ja kyynelillä vain.
Sinun sydämesi on lujempi kuin vuorimalmit maan-
pane kappale silta-arkkuun , niin saat sillan kantamaan.
Pane kappale niiden sydämistä, joita rakastat,
he antavat kyllä sen anteeksi, jos sillan rakennat.
Tee silta Jumalan kunniaksi, kaarisilta tee,
joka syvyyden ylitse lakkaamatta valoa säteilee.
Älä salpaa surua luotasi , kun kaarisiltaa teet;
ei mikään kimalla kauniimmin kuin puhtaat kyyneleet.
Aale Tynni - Kaarisilta.

Herättä väkevä rukouilijoiden jouko Isä. Anna sateiden tulla ja anna tuullen puhaltaa. Nosta rukoilijoita rakentamaan kaarisiltaa ja liitä jokainen kyynel tuohon kirkauden siltaan, rakkauden siltaan. Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä, aamen.

Jesaja 45:2Re: Rukouspyyntö16.7.2015 0.33
Isä auta häntä pääsemään irti hänelle vahingollisista ihmisuhteista. Auta häntä sanomaan ei. Anna hänelle rohkeutta sanoa ei. Anna hänen nähdä itsensä arvokaana sinun luomanasi ihmeenä. Avaa hänen sydämensä ottamaan vastaan se rakkaus jonka olet minulle antanut häntä kohtaan. Kiitos Jeesus, kiitos Jeesus, että sinä tämän teet. Tähän asti kaikki mitä olet minulle puhunut Herra on käynyt totteen ja uskon, että saan myös tähän rukoukseen vastauksen. Kiitos Jeesus, ylistys. Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä, aamen.

Valma -Re: Rukouspyyntö17.7.2015 11.38
Tapahtukoon Isä kaikessa vain sinun Pyhä tahtosi Jeesus Kristuksen nimessä, amen.

IlonaRe: Rukouspyyntö30.8.2015 20.17
Rakas Jeesus,paranna Sinä Jorman selkäkivun!

Valma -Re: Rukouspyyntö31.8.2015 20.25
Isä Jumala, armahda Jormaa ja paranna hänet armosi kautta Jeesus Kristuksen nimessä ja veressä, amen.

minna vrukouspyyntö12.7.2016 7.05
muistakaa minua rukouksin, olen masentunut ja ahdistunut, en jaksa enää mitään, kiitos jos muistatte minua, ole minulle jumala armollinen, auta minua jumala tänään ja huomenna ja aina. yksin en jaksa enää. kiitis jos muistatte minua, ole minulle armollinen. yksin en jaska enää. kiitos jos muistatte laihtumiseni puolesta, en jaksa enää. kiitos muistamisesta. ole armollinen minulle. en tiedä mitä tulen tekemään, anna tulla hyvä posti tänään, kiitos siitä. t.minna v.

saaronin kukkaRe: Rukouspyyntö12.7.2016 16.03
Kiitos Isä, että olet kuullut ja nähnyt kaikki ihan kaikki Minnan rukouspyynnöt ja Sinä vastaat hänelle. Ei aina kuten me ihmisinä odotamme, mutta niinkuin Isä parhaiten ne haluat tapahtuviksi. Sinun edessäsi on Minna ja hänen elämänsä. Kiitos, että rakastat häntä niin paljon ! Ole armollinen ♡♡♡ !

HannaRe: Rukouspyyntö9.10.2020 23.38
Rakas taivaan Isä, kohtasin ihmisen joka muutti elämäni suunnan, saata kohtalomme yhteen.
Aamen

HannaRe: Rukouspyyntö9.10.2020 23.39
Rakas taivaan Isä, kohtasin ihmisen joka muutti elämäni suunnan, saata kohtalomme yhteen.
Aamen

Saaronin kukkaRe: Rukouspyyntö10.10.2020 8.38
Amen, tapahtukoon Isän tahto 🙌💜

Saaronin kukkaRe: Rukouspyyntö10.10.2020 8.39
Amen, tapahtukoon Isän tahto 🙌💜

HannaRe: Rukouspyyntö24.3.2021 12.17
Rakas taivaan Isä. Kiitos lääkäristäni anna hänelle paljon rakkautta ja terveyttä. Rakas taivaan Isä anna minulle ja Atelle yhteinen elämän ja rakkauden polku.
Aamen

Saaronin kukkaRe: Rukouspyyntö24.3.2021 13.14
Autuas se, jonka apuna on Jaakobin Jumala, se, joka panee toivonsa Herraan, Jumalaansa.Psalmi 146:5
Siunattu on se mies, joka turvaa Herraan, jonka turvana Herra on. Jeremia 17:7

Kaikki kiitos ja ylistys Taivaan Isälle 💗

Sirpa Re: Rukouspyyntö30.8.2023 12.21
Herra, pelasta 2 poikaani. Ovat hyvin stressaantuneita työttömyydestä ja yksinäisyydestä. Äiti

AnceligaRe: Rukouspyyntö31.8.2023 0.55
Oi Herra, pelasta äidin pojat! Anna heille työtä ja toimeentulo! Johdata heitä tahtosi mukaiseen työpaikkaan, että se olisi heille siunaukseksi! Anna heille myös oikeat ystävät. Jeesus, Sinä olet meidän paras ystävämme! Jää Herra siunaamaan myös Sirpa äitiä ja koko perhekuntaa! Jeesus Kristuksen nimessä, aamen.

AvunpyyntöRe: Rukouspyyntö11.9.2023 20.32
Azazelin tähti- niminen "oikean käden satanistien" lahko harjoittaa hyvin pahaa goetiaa ja todella julmaa katotilaista magiaa käyttävä järjestö kiduttaa ja vainoaa tällä hetkellä heidän kanssaan toisin uskovia ihmisiä, lähinnä naisia, ympäri Suomea. Järjestö uskoo johtohahmonsa nousevan Jeesuksen tilalle luomalla sotaa, tuhoa ja kaaosta. Pyydämme rukousta. Siellä missä syvä jokesi virtaa, nosta valosi ja suojele meitä. Anna suojeluksesi kaikille niille, jotka tämän lahkon kohteeksi ovat joutuneet ja tuhoa se paha, joka tahtoo tappaa rakkauden tietä kulkevat.

PekkaRe: Rukouspyyntö18.9.2023 19.33
Siunaa Jeesus, että meidän naapurit lopettaisivat meidän terrorisoimisen ja he lopettaisivat päihteiden käytön. Kiitos, kiitos, ylistys ja kunnia. Aamen.

JouniRe: Rukouspyyntö20.9.2023 12.09
Kiitos Jeesus,

Jeesuksen nimessä, Pyhässä Hengessä, minulta

riisutaan pois kaikki parantumisen tiellä olevat esteet.

Jeesuksen verihaavojen kautta, polveni, jalkani ja

koko elimistöni paranee täysin terveeksi ja

talouteni tulee kuntoon, jotta voi palvella Jumalaani

mahdollisimman hyvin ja tehdä Herran Tahdon.

Kiitos Jeesus,

Aamen

YstäväRe: Rukouspyyntö24.9.2023 5.41
Minulla olisi rukouspyyntö rakkaan ystäväni puolesta, että hän saisi kaikkien elämänaikaisten vastoinkäymistensä jälkeen vihdoin tuntea Jeesuksen eheyttävän rakkauden syvällä sydämessään sekä oppia siten myös rakastamaan itse itseään. Hän on niin kaunis ja herkkä sielu, mutta ihmisten toimesta aivan liian kaltoinkohdeltu ja itsetunto sekä toisinaan jopa usko elämään aivan kuin maahan poljettu.

JouniRe: Rukouspyyntö24.9.2023 7.09
Kiitos Jeesus,

Jeesuksen nimessä ystäväsi saa

tuntea Jeesuksen rakkaus ja eheytyä

täydellisesti.

Kiitos Jeesus,

Aamen

PekkaRe: Rukouspyyntö27.9.2023 20.43
Pyydän rukousta, että pääsisin opiskelemaan merkonomiksi ja saisin työpaikan opintojen jälkeen. Kiitosaiheena, että olen saanut suoritettua peruskoulun ja TELMA opinnot loppuun vaikka välillä on ollut vaikeaa.

Magda, Dawid ja heidän lapsensa perhe13.1.2024 20.22
Hyvä Herra, kuule rukouksemme Magdan, Davidin ja heidän lastensa puolesta. Nöyrästi pyydämme heille terveyttä ja suojelua Jeesuksen pyhän veren kautta. Siunauksesi ja varallisuutesi tulkoot perheemme päälle ja kaikkien niiden, jotka rukoilevat tällä aikomuksella. Aamen.

JouniRe: Rukouspyyntö15.1.2024 8.16
Kiitos Jeesus, Jeesuksen nimessä, raha-asiani tulevat täysi kuntoon. Kiitos Jeesus, Aamen

JouniRe: Rukouspyyntö8.2.2024 16.15
Jeesus, täytä minut Pyhällä Hengellä. AamenVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: