Keskustelu

MariiaHätärukouspyyntö7.3.2017 19:03
Herra, osoita tahtosi ja anna apusi tähän tilanteeseen, kun mieheni on irtisanottu pitkäaikaisesta työstään. Herra anna työtä ja johdata meitä nimesi tähden. Sinä olet apumme ja turvamme. Älä anna meidän joutua häpeään tai taloudelliseen ahdinkoon.

Saaronin kukkaRe: Hätärukouspyyntö8.3.2017 9:32
Herran armoa on, ettemme ole aivan hävinneet, sillä Hänen laupentensa ei ole loppunut: Se on joka aamu uusi ja suuri on Hänen uskollisuutensa. Minun osani on Herra, sanoo minun sieluni: sentähden minä panen toivoni Häneen. Hyvä on Herra Häntä odottaville, sille sielulle, joka Häntä etsii. Hyvä on hiljaisuudessa toivoa Herran apua. Valitusvirret 3 : 22 - 26

Ole ystävämme siunattu, Abba, Isä kuulee kaiken ! Amen!

Birgitta Leila PylvänäinenRe: Hätärukouspyyntö16.3.2019 9:27
Tilanteeni oli niin pitkään vaikea Rovaniemellä. Olen koko elämän mielenterveys ongelmainen ja alkoholismi. Sitten miehen sairaudet ja persoona ongelmat ja sairaat vanhemmat. Ota Jeesus pois minut tai Anna hoitajia ja hoitopaikka, Turku Jeesus olen pilannut lasteni elämät.

Valma -Re: Hätärukouspyyntö27.3.2019 17:36
Kiitos Jeesus, että sinun armosi riittää! Sinun rakkautesi meitä syntisiä ihmisiä kohtaan on ääretön. Kiitos, että sinun armosi ja rakkautesi on myös Birgitalle! Kiitos Jeesus, että saamme jättää Birgitan Sinun Armoistuimesi eteen ja sinä rakastat häntä. Pelasta, paranna, armahda ja auta häntä, Jeesus Kristuksen nimessä, amen.

KaleviRe: Hätärukouspyyntö18.11.2021 11:39
Pikainen hätärukouspyyntö vaikean työpaikkatilanteen vuoksi.

Tekemieni virheiden vuoksi pyydän vain Jumalan armoa asioihin ja varjeslusta sanktioilta.

Valma -Re: Hätärukouspyyntö21.11.2021 11:55
Isä Jumala Jeesus Kristuksessa ja Pyhässä Hengessä. Herra, sinä tiedät Kalenvin tilanteen ja hänen vaikeutensa. Kiitos, että voimme tuoda tämänkin asian sinuna armosi eteen. Auta Kalevia ja johdata häntä sinun tahtosi tielle. Ilmesty hänelle voimassasi ja anna hänelle rauhasi. Totisesti tapahtukoon vain sinun Pyhä tahtosi, amen.

JanneItsemurhaiakeissa28.9.2022 23:30
Hätärukouspyyntö 19-vuotiaan pojan puolesta, joka on aikomassa tappaa jonkun muun tai itsensä, todennäköisesti riivattu.

Saaronin kukkaRe: Hätärukouspyyntö29.9.2022 8:44
Tuomme Isä eteesi tämän 19 vuotiaan pojan tänään. Sinä tunnet hänet ja Sinä häntä rakastat kuin omaa lastasi. Herra tartu pojan elämään tänään!!! Ota hänet kiinni ja ilmoita hänelle itsesi!! Jeesuksen rakkaassa nimessä väistyköön kaikki henkivallat ja voimat ja itsemurhahenget ja riivaushenget ja demoniset henkivallat väistykööt merten syvyyksiin, Tule sinä Herra ja ojenna kätesi tälle nuorelle miehelle ja ilmesty hänen elämässään niin väkevästi ja voimallisesti että saatanan on väistyttävä nyt!!!! Jeesuksen veri riittää ja se riittää!! Jeshua Hamachian nimessä ja Hänen auktoriteetissaan Amen !!!
Tulkoon rauha pojan elämän ylle nyt!!! Totisesti totisesti amen!!!
Jatkamme rukousta ❤🙌🙏

Jumalaan luottavaRe: Hätärukouspyyntö1.12.2022 21:36
Hyvin vaikean perhetilanteen puolesta rukousta. Kiitos paljon muistamisesta!!

Valma -Re: Hätärukouspyyntö3.12.2022 16:26
Kiitos Isä, Jeesus Kristuksen nimessä, sinä tietdät tämänkin asian ja ihmiset.
Herra Jeesus Kristus, meidän Vapahtajamme, joka olet kärsinyt ristillä meidän tähtemme; Kiitos, että sinulla on valta ja voima vaikutta tähänkin perhetilanteeseen, jos vain tahdot. Kiitos siitä, että sinä tahdot. Totisesti!

Vaikka me olisimmekin toivottomia, mutta Sinä olet toivo ja sinä nostat tämänkin asian voittoosi, sillä Sinä olet Rakkaus ja teet laupeuden tekoja armosta meitä heikkoja kohtaan.

Kiitos, että Sinä Jeesus vastaat rukouksiin, kiitos, että Sinun voimasi tulee julki ja esille.

Totisesti, tulkoon kiitos ja ylistys Isälle, Pojalle ja Pyhälle Hengelle, amen.

Terttu Re: Hätärukouspyyntö12.12.2022 6:04
Pyydän rukousta, vaikeita asioita perheessä, ei löydy ymmärrystä toisia kohtaan. Itsellä syvää ahdistusta, sairautta ja masennusta. Rukoilen rakkaille varjelusta, pelastusta. Herra auta!

SarahHätärukouspyyntö19.12.2022 10:33
Pyydän esirukousta ystäväni perheen puolesta. Ystäväni oli viimeisillään raskaana, mutta viikonloppuna hän menetti vauvansa. Vauva oli hänen ensimmäinen lapsensa. Nyt päivää myöhemmin ystäväni isä sai aivoinfarktin ja on nyt sairaalassa saamassa hoitoa. Ei pysty puhumaan. Ystäväni ei enää kestä tätä painajaista elämässään. Jumala auta!

Saaronin kukkaRe: Hätärukouspyyntö29.12.2022 13:51
Terttu ja Sarah🩷🩷🩷
Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, tartun sinun oikeaan käteesi, minä sanon sinulle: "Älä pelkää, minä autan sinua".
Jesaja 41:13 FB38
Luotetaan teidän molempien isoissa rukousaiheissa tähän Herran Sanaan, Hän on totisesti siinä vieressä ja Hän haluaa auttaa ja ilmestyä näissä raskaissa tilanteissa. Hän ei koskaan hylkää eikä jätä. Hän on totinen ja Väkevä Jumala, Hänellä on kaikki avaimet ja vastaukset, Hän kuulee yön pimeimmässä ajassa kaikki huokaukset! Luotetaan Häneen! 🩷🩷🩷Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: