Keskustelu

🙏Pyyntö29.8.2022 21:47
Että Herra koskettaisi alaselkäni lonkkani terveeksi normaalisti liikkumaan. Mieheni keho , sydän paranemaan terveeksi. Pelot pois. Koko suvulle pelastuminen. Sähkön hinta niin edulliseksi että minä ja kaikki suomessa hyvin selviytyvät maksuista. Herran johdatusta suomen päättäjille tekemään Herran tahdon mukaisia lakeja päätöksiä.

AhdistunutRe: Pyyntö14.10.2022 20:10
?Kiitos Jeesus. Jeesuksen nimessä talous- ja raha-asiani tulevat kuntoon. Pyydän rukousta uskoni vahvistamiseen ja että todistaisin uskostani. Kiitos kaikesta Herra Jeesus, mitä olen saanut." Aamen."
-Ahdistunut-

Valma -Re: Pyyntö6.11.2022 13:27
Isä Jumala Jeesus Kristuksessa ja Pyhässä Hengessä. Kuule kun sinua rukoilemme, kuule kun sinua anomme; ole meille armollinen ja armahda meitä!

Rakas Jeesus, sinä näet tuon "pyytäjän" anonnan; kosketa häntä parantavalla voimallasi, sinä tiedät missä tuon kivun alkulähde on. Kiitos Jeesus, että sinun voimiasi on myös terveeksi tekevä!

Kiitos, että näet tuon miehenkin kivut ja tuskat. Ole armollinen rakas Parantajamme! Kosketa hänetä, jotta hän näkisi ja ymmärtäisi sinun rakkautesi voiman, anteeksiantamisen voiman!
Puhdista koko perhe ja perhekunta sinun veresi voimalla ja kaikkinaisella armolla, joka on vain siinä, että sinä Isä Jumala, annoit Poikasi Jeesus Kristuksen uhrina, jotta jokainen joka häneen uskoo, ei hukkuisi, vaan pelastuisi iankaikkiseen elämään!
Ole sinunattu ole armoitettu, amen.

Valma -Re: Pyyntö6.11.2022 13:32
Kiitos Jeesus, että saamme tuoda ahdistuneen Sinun alttarisi eteen. Sinä hänet tiedät ja tunnet. Kiitos, että Sinulle ei mikään ole mahdotonta -ei mikään!

Kiitos Jeesus, että vahvistat ahdistuneen uskoa ja avaat hänen ymmärrystään yhä enemmän sinun armollesi ja sinun pelastulsellesi. Kiitos, että rohkaiset häntä ja autat häntä.
Nosta hänet kaikesta ahdistuksesta ja pelosta ja osoita Sinun tahtosi hänen elämässään.

Johdata hänet myös oikeaan "paikkaan" ylistämään ja kiittämään sinua Kaikkivaltias Jumalamme Jeesus Kristuksessa ja Pyhässä Hengessä.
Totisesti, amen.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: