Share |

 Päivitetty 13.7.2024                                        

Rukoilemme Israelin ja Ukrainan kansan puolesta. Rukoilemme kaikkien sotilaiden ja heidän

perheidensä puolesta. Herra Jeesus on Kaikkivaltias ja Sanansa voimallaan hän osoittaa

tahtonsa. Totisesti, Herramme on Kuningas! 

 

we-love-you-jesus-jesus-14057160-500-375.jpg

Hienoa, että löysit kotisivuilleni.                           

Sivuni ovat tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa koko elämän kirjo; lähimmäisyys, elämän tarkoitus ja kuinka elää Jumalan tahdon mukaan ja kuinka voi löytää Herran omaksi pelastajakseen.

Keskustelupalstalla voit purkaa sydäntäsi ja tuntojasi aivan mistä asiasta tahdot, kunhan et loukkaa muita kävijöitä. Toivon, että löydät sivuiltani oman paikkasi. Voit toimia omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi, siten mikä parhaiten sopii juuri sinulle.

Valman sivujen kautta voimme vaikuttaa lähimmäisemme elämään myönteisesti. Kun jaamme ilomme, surumme ja selviytymisemme, siitä on varmasti hyötyä myös muille samassa tilanteessa oleville. Se antaa rohkaisua ja toivoa. Osallistu siis sinäkin yhteiseen tavoitteeseen: Ole lähimmäinen ainakin kerran päivässä!

Halleluja!

Hyvä on veisata kiitosta meidän Jumalallemme. Se on suloista; ylistäminen on soveliasta. Herra rakentaa Jerusalemin, hän kokoaa Israelin karkoitetut.

Hän parantaa ne, joilla on särjetty sydän, ja sitoo heidän haavansa. Hän on määrännyt tähtien luvun, hän kutsuu niitä kaikkia nimeltä. Meidän Herramme on suuri, suuri voimassansa, hänen ymmärryksensä on mittaamaton. Psalmi 147:1-5

Tulkoon Kaikkivaltiaan Isän rakkaus sinun elämääsi. Ohjatkoon Pyhä Henki sinun askeliasi ja päästäköön Hän sinut kaikesta pahasta. Olkoon Taivaallinen Kirkkaus sinun ja perheesi yllä Jeesus Kristuksen nimessä, amen.

Valma-